Kun majoitus on selvillä, pitäisi tietää ruokapuolesta.

Alta löydät esittelyt omista ruokailupalveluistamme, jotta voit suunnitella vierailuasi kokonaisuutena.


Lounas sekä illallinen Kitchen & Bar Kajanuksessa

Kitchen & Bar Kajanus palvelee matkailijaa, sekä paikallisia Kajaaninjoen maisemissa! Tutustu menuun meidän ravintola-sivuillamme. Lounasta tarjoilemme tilauksesta.

Peerâ aamiainen

Tervetuloa parempi aamu! Uskomme siihen, että hyvä aamu alkaa tuoksuilla ja tuoreudella ja maku kruunaa kaiken. Värikästä ja inspiroivaa makumaailmaa pöytä täynnä – houkutellen maistamaan.

Peerâ-aamiaisella jaksaa varmasti. Voit koota erilaisia kokonaisuuksia vaihtelevasti useamman päivän majoituksen aikana tai viettää vain yhden pitkän aamiaishetken rennosti kokeillen kaikkea. 

Erikoisuutemme Peerâ Puurobaari tarjoaa joka aamu rauhassa kypsynyttä uuniohrapuuroa, virkistävää ja täysin vegaanista tuorepuuroa ja sitä maistuvampaa kaurapuuroa eri lisäkkeiden kera.

Peerâ-aamiaiselle voit tulla myös ilman majoittumista, varaat vain paikkasi edellisenä päivänä, mikäli teitä on yli 6 henkilöä! Kylläisyys on hyve, koe se!

MA-PE 6-9, LA-SU & pyhäpäivinä 7-10

Aamiainen muille kuin hotellin asukkaille 17€/hlö, tervetuloa!
L = Laktoositon
G = Gluteeniton

Tilausruokailut

Räätälöimme kernaasti erilaisiin tilaisuuksiin erikoismenut ja juhlat ja kokousjärjestelyt.

Järjestelyjen yksityiskohdat tarvitsemme sovittuna viimeistään 7 päivää ennen tilausta, joten ota yhteyttä ajoissa erikoistilaisuuksien tarpeessa.

Asiakaskeittiö

Houkutteleeko ruoan kokkaaminen itse?

Kellarikerroksestamme löytyvä asiakaskeittiömme on vierailun ajan asiakkaidemme vapaassa käytössä. Keittiöstä löydät välineet pieneen kokkailuun sekä tietysti jääkaapin, jossa tarvikkeiden säilytys onnistuu kätevästi.

Keittiöstä löydät: mikron, jääkaapin, kahvin- sekä vedenkeittimen, ruokailuvälineitä ja pakastelokeron.


Hyvää ruokahalua!