Ota tästä haltuun pikkujoulujen taikaa!

Pikkujoulutunnelmaa kaipaavat seikkailijat! Onko edessäsi ilta hotellin juhlasalissa valmiin ohjelman ja herkullisen ruokailun parissa? Ei hätää, tässä muutama vinkki, joka auttaa sinua ottamaan kaiken irti valmiiksi suunnitellusta juhlaillasta! 1. Pukeudu… Lue lisää »

Ruokanautinnot matkailijalle

Hotellissa yöpyminen on aina pienen loman tuntuista – pääset irrottautumaan arjen kiireistä ja nauttimaan rentouttavasta ympäristöstä. Yksi hotellielämyksen kohokohdista on ehdottomasti ruokailu hotellin ravintolassa! Tarjoamme enemmän kuin pelkän nälän tyydyttämisen.… Lue lisää »

Ota haltuun nämä menovinkit!

Kaipaatko menoa ja meininkiä? Etkö oikein tiedä, mitä majoittuessa tai paikallisena voit tehä? Tässä blogissa voitaisiin hieman raottaa eri kohteiden menovinkkejä! Pääset sitten majoittujana tai paikallisena testaamaan, jos tekemisen puute… Lue lisää »

Kajaani hotellit

Kajaani hotellit Etsitkö hotellia Kajaanissa? Hienoa, olet oikeassa osoitteessa. Hotelli Kajanus tarjoaa mukavaa majoitusta 181 huoneen verran Kajaanissa. Hotelli Kajanus sijaitsee aivan Kajaanin keskustan läheisyydessä, jokimaisemissa, Kaukaveden vesiliikuntakeskuksen ja Kaukametsän… Lue lisää »