Työmatkalla Kajaanissa

Tuoko työt sinut Kajaaniin tai tarvitsetko yrityksesi työntekijöille majoitusta Kajaanissa?

Hotel Kajanus on yritysten ja organisaatioiden paikallinen ja luotettava majoituskumppani olitpa matkalla Kajaanissa yhden tai useamman yön.

Työmatkalla Kajaanissa voit valita huoneen Hotel Kajanuksen
laadukkaista superior-huoneista, toimivista standard-huoneista tai edullisista economy-huoneista.

Hotel Kajanuksen majoitushintaan sisältyy aina
maukas Peerâ aamiaisbuffet
ilmainen pysäköinti
iltasauna
maksuton sisäänpääsy SixQ-kuntosalille
wlan yhteys.

Lisäksi voit yhdistää majoitukseen rannekkeen vesiliikuntakeskus Kaukaveteen.

Olemme julkisten organisaatioiden Hansel-majoituskumppani ja Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyrityksenä saat yrittäjien jäsenhinnat majoituksesta.

Millaista majoitusta tarvitset, katso alta lisää!


Etuhinnat säännölliseen majoitukseen

Jos Kajaani on työmatkojen suuntanasi säännöllisesti, niin kysy etuhintaa yrityksellesi.

Sopimusasiakkaanamme olet oikeutettu veloituksettomaan huonetyypin korotukseen sekä veloituksettomaan aikaiseen sisäänkirjautumiseen (alkaen klo 9.00) saapumispäivänä sekä myöhäiseen uloskirjautumiseen (klo 18.00 mennessä) lähtöpäivänä hotellin varaustilanteen näin salliessa.

Lähetä viestiä sales@peerahotels.fi tai soita 010 230 5999 (arkisin klo 8-16).

Projektimajoitus

Jos tiedossasi on pidempi urakka tai projekti Kajaanin seudulla, niin räätälöimme majoituskokonaisuuden yrityksesi tarpeisiin.

Olemme vuosien varrella majoittaneet rakennus- ja kunnostusprojektien urakoitsijoita, festivaalien järjestäjätiimit ja esiintyjät sekä elokuvien tuotantoryhmät viikkojen tai kuukausien projekteissa.

Pysäköintialueella löytyy tilaa isommallekin kuljetuskalustolle ja majoitusta voidaan järjestää helposti 181 huoneessa. Kajaanista käsin on helppo kulkea lähialueille – Terrafamelle on vain 40 km, Otanmäkeen 30 km, Pyhännälle 50 km, Kuhmoon 100 km ja Hyrynsalmelle 80 km.

Projektimajoituksista kertoo lisää myyntipäällikkömme Michaela Aho, sales@peerahotels.fi tai 010 230 5999

Ravintolaedut

Asiakkaan / Asiakkaan edustajan majoittuessa ja ruokaillessa Peerâ-toimipisteen ravintolassa (jos kohteessa sellainen on) hänet on ruokailun yhteydessä oikeutettu yhteen (1) alkoholittomaan ruokajuomaan maksutta.

Asiakas / Asiakkaan edustaja on aina Peerâ-toimipisteessä vieraillessaan oikeutettu veloituksettomaan kahviin/teehen. Asiakkuus todennetaan hotellin vastaanotossa.

Kokousedut

Asiakkaan / Asiakkaan edustajan hankkiessa päiväkokouspaketin Peerâ-toimipisteessä tapahtuvaa tilaisuuttaan varten, tarjotaan tilaisuuteen osallistuville mahdollisuus saunomiseen hotellin yleisissä saunatiloissa veloituksetta.

Saunomismahdollisuuden käytöstä on ilmoitettava hotellin henkilökunnalle viimeistään kokouspäivänä klo 14.00 mennessä.

Rahaetu

Peerâ Hotels tarjoaa Asiakkaalle kalenterivuoden aikana (1.1.–31.12.) jokaisesta 3000 € arvoisesta tehdystä ostosta yhden (1) lahjakortin, arvoltaan 100 €. Lahjakortin voi käyttää missä vain Peerâ-toimipisteessä osin/kokonaan majoitukseen tai ravintola-/kokouspalveluihin, poissulkien Kartanohotelli Karolineburgin catering-palvelut. 

Lahjakortti tulee käyttää kerralla eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Lahjakortti/-kortit lähetetään Asiakkaan yhteyshenkilölle aina vuoden päätyttyä, viimeistään tammikuun loppuun mennessä.Liitytkö siis perheeseemme?